home

wie

portfolio

contact

inspiratie

tarieven

 

INSPIRATIE
Ik raak geïnspireerd door het dagelijks leven. Inspiratie is overal om je heen. Ik ben gefascineerd door handschriften, drukletters en typografie. Zonder inspiratie geen motivatie.

WERKOMGEVING
Ik omring mezelf met boeken, tijdschriften, computers en muziek. Ik werk het beste als mijn bureau is opgeruimd, de zon schijnt en er op de achtergrond een mooi muziekje klinkt. Het hoofd leeg is voor een nieuwe uitdaging.

WERKPROCES
Je moet eerst de regels kennen alvorens ze te kunnen doorbreken. De opdracht zelf bepaalt de werkwijze. Ik verzamel zoveel mogelijk materiaal, doe extra research, verken de markt zodat ik een goed beeld heb. Als ik dat allemaal op een rijtje heb kan het schetsen beginnen.

MOTIVATIE
Ik wil mezelf versteld doen staan in de hoop dat dat voor anderen ook zo werkt. Het is mooi om het eindresultaat in gedrukte vorm te zien.

MEEST INSPIRERENDE PERSOON
Niet een persoon in het bijzonder. Ik raak altijd geïnspireerd als ik goeie muziek hoor, een mooie balletuitvoering zie, leuke mensen spreek. Kan ook een leuke app zijn, een tentoonstelling, een kindertekening of een dagje in de tuin. En Bach natuurlijk!